Розглянуто №267 | Нон рп СБУ Люба Корабель та Олексій Корабель

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Мацьків

Новий гравець
Реєстрування
12 Сер 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
Нікнейм гравця: Люба Корабель, Олексій Корабель
Особистий нікнейм: Владислав Мацьків
Суть скарги: Стояв я біля цр чекав таксі, дальше підбігають двоє працівників сбу почали мені щось говорити та зразу заковувати в кайданки(без рп цього немає на відео) посадили в машину їдемо під час цього вона порушила ПДР 00:01 (проїзд на червоне світло, та пересікла двійну сплошну) я їм кажу що у мене немає розшуку в войс і ще 3 хв і пропаде розшук (орієнтування) дівчина почала говорити до того що мене вів швидше веди і він не дочитав мені мої права 00:25 ( щоб посадити мене чи що так і не зрозумів ) зайшли я почав казати викликати адвоката 00:43 вони так і не дочекавшись часу на відповідь адвоката почали паспорт просити я їм сказав що не дам без адвоката вона почала мені кидати (командою) щоб я їй показав паспорт 1:42 все таки показав, після цього вона почала мені говорити що не можна носити маски під час війського стану 2:25-3:15 (такого ще я ніколи не чув) і через це виписала мені розшук 1.2 3:19-3:57 та посадила до кпз не дочекавшись адвоката 4:03, почала сміятися 4:13(напевно з того що посадила мене точно не знаю)
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 18.09.2024

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
початку описаної ситуації не бачу, моменту про одягнення кайданок без РП відігровок теж.
Порушень зі сторони співробітників немає, всі їх дії були згідно статуту.

Проте, гравці Владислав Мацьків [6855181] та Макс Прокопенко [6805755] отримають покарання у вигляді муту на 60 хвилин за порушення правил Ukraine GTA, а саме:
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі