Марк Безсонов
[M AI-Capone] 02
- Реєстрування
- 5 Чер 2023
- Дописи
- 85
- Реакції
- 128
- Бали
- 38
1. Нікнейм гравця: Юра Ронський
2. Особистий нікнейм: Марк Безсонов
3. Клан порушника: HenterX
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DragonX
5. Суть скарги:
Я домовився з гравцем Юра Ронський про покупку клану за 15kk. Повідомив йому, що маю 9.4kk, на що він погодився і залишив мене на модерці, поки не віддам всю суму а потім вже коли я передам всю суму передасть лідерку.Ми домовились, що я передаю 9.4kk зараз, а решту доплачу протягом 2 тижнів. Проте вже через тиждень Юра повідомив, що за мене нібито хтось заплатив решту, і завтра передадуть лідерку. Згодом виявилось, що він продав клан іншому гравцю якого звати Влад Коваленк ( 6881038) а мене просто заскамив та забув про мене. Після цього заблокував мене в Discord.
Вчора він вийшов на зв’язок і пообіцяв повернути гроші, купивши бізнес за 9kk, якщо зловить Епіцентр Харкова. Але після цього знову почав ігнорувати. Термін, який ми обговорювали для повного розрахунку, не був витриманий — він навіть не дочекався обіцяних двох тижнів. Як на мене він може і далі так скамити людей він якраз купив клан для цього на мою думку цей гравець повинен бути під наглядом адміністрації ще деякий час (сугубо моя думка)
Прошу розглянути ситуацію та вжити відповідних заходів.
Якщо щось не зрозуміло прошу в лс ( shtorm_950 )
6. Докази (скриншот/відео):
Перше відео
2:13 прописав умови
2:23 інша сторона погодилася з умовами
Друге відео
0:50 я скинув гроші
1:57 він попросив мій номер карточки
Переписка з дс
Доказ що він не передав лідерку
Доказ що він вийшов з старого клану та купив новий
7. Дата порушення:02.06.2025
2. Особистий нікнейм: Марк Безсонов
3. Клан порушника: HenterX
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DragonX
5. Суть скарги:
Я домовився з гравцем Юра Ронський про покупку клану за 15kk. Повідомив йому, що маю 9.4kk, на що він погодився і залишив мене на модерці, поки не віддам всю суму а потім вже коли я передам всю суму передасть лідерку.Ми домовились, що я передаю 9.4kk зараз, а решту доплачу протягом 2 тижнів. Проте вже через тиждень Юра повідомив, що за мене нібито хтось заплатив решту, і завтра передадуть лідерку. Згодом виявилось, що він продав клан іншому гравцю якого звати Влад Коваленк ( 6881038) а мене просто заскамив та забув про мене. Після цього заблокував мене в Discord.
Вчора він вийшов на зв’язок і пообіцяв повернути гроші, купивши бізнес за 9kk, якщо зловить Епіцентр Харкова. Але після цього знову почав ігнорувати. Термін, який ми обговорювали для повного розрахунку, не був витриманий — він навіть не дочекався обіцяних двох тижнів. Як на мене він може і далі так скамити людей він якраз купив клан для цього на мою думку цей гравець повинен бути під наглядом адміністрації ще деякий час (сугубо моя думка)
Прошу розглянути ситуацію та вжити відповідних заходів.
Якщо щось не зрозуміло прошу в лс ( shtorm_950 )
6. Докази (скриншот/відео):
Перше відео
2:13 прописав умови
2:23 інша сторона погодилася з умовами
Друге відео
0:50 я скинув гроші
1:57 він попросив мій номер карточки
Переписка з дс
Доказ що він не передав лідерку
Доказ що він вийшов з старого клану та купив новий
7. Дата порушення:02.06.2025
Останнє редагування: