Розглянуто №2768 | Неадикватна ***********************************

Назар_Барсік

Новий гравець
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
51
Реакції
1
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Назар Барсік 6858711
2. Нікнейм порушника:Саша Солдатенко 6908499 < Неадикватна ***********************************
3. Суть скарги: Стоял я афк ждал заказа потратил почти все гроши смотрю кто то по мне стреляет прострелил все колеса на 21 секунде он показался я сказал жди он убегает сел фуру поехал до заправки щоб купити рем комплент он пришел начал писать что я его машину случайно дб я написал и за єто надо стрелять тип начал плакать что 20 к или форум и он преследовал до сто я починил фуру он обратно прострелил колесо и уехал хочу чтоб мне заплатили за аренду фури и за ремонт все разом 150к +- так я потратил почти все гроши
4. Доказ порушення (скриншот/відео): "сюда" показал ник 21сек преследовал + угроза 57сек дм кар +зз
5. Дата порушення:17.05.26

Антон Теннет

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
97
Реакції
89
Бали
73
Вітаю, уважно розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Саша Солдатенко
#6908499 отримує наступні покарання:
Порушення правил UKRAINE GTA:

5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
/jail 45
/pmute 45

Назар Барсік #6858711 отримує наступні покарання:
Порушення правил UKRAINE GTA:

5.8. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

/pmute 45

Розглянуто!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі