Розглянуто №28 Антон Крін DM in Gz в інтерʼєрі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ОлегДЖОКЕР

Отаман
Реєстрування
6 Кві 2025
Дописи
45
Реакції
27
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Антон Крін
  2. Особистий нікнейм: Олег Джокер
  3. Суть скарги: DM in Gz в інтерʼєрі
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:05.11.2025

Антон Теннет

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
117
Реакції
114
Бали
88
Я, Полковник Антон Крін, хочу уточнити, що в цей момент може бути не вказана повна причина моїх дій. Ситуація розвивалася оперативно, і на той час я діяв на підставі інформації, яку отримав у загальну рацію від представника ЗМІ, Влада Тюремчука. Він повідомив, що на нього та його колег був скоєний напад з боку зазначеної особи. Саме на основі цього повідомлення було ухвалено відповідне рішення та здійснено реакцію. Надалі обставини будуть детально перевірені та враховані.

Влад Тюремчук

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
56
Реакції
48
Бали
23
Я керуючий каналу з ЗМІ Влад Тюремчук я підтверджую що я викликав ДКВС на допомогу ця людина вбила моїх співробітників П.Крін все правильно зробив.Дякую йому за допомогу 10-34

Валерія Романова

ІП | Генерал НПУ | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
507
Реакції
518
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу та надані докази виношу вердикт:

Гравець Антон Крін [6859055] отримає покарання у вигляді:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.30. "Стрільба в інтер'єрі" - Заборонена стрільба/бій в інтер’єрі. | Деморган 30-100 хвилин / Варн
/jail 150

Також заступник лідера отримає дисциплінарне стягнення за порушення правил, з ним буде проведена сувора бесіда задля уникнення подібних ситуацій у майбутньому.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі