Розглянуто №2838 | Віктор Клуб [6882381] | ДМ від лідера + РК. Лідер клану MILKKY-FAMQ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рікардо Ріверс

Шановний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
54
Реакції
38
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Віктор Клуб [6882381]
2. Особистий нікнейм: Рікардо Ріверс
3. Клан порушника: MILKKY-FAMQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KINGS-CARTEL
5. Суть скарги: Добрий вечір! ДМ і РК від лідера клану MILKKY-FAMQ на першому відео видно як на 1:30 даний гравець починає ДМити без вагомих на це причин на 1:38 я його вбиваю. Переходимо до відео під номером 2 на ньому видно як на 0:03 секунді даний гравець повертається на місце де я його вже був вбив, шукаючи мене. На 0:16 секунді починає в мене повторно стріляти, на 0:26 я його повторно вбиваю. В 3х словах х2 ДМ без причини від лідера клану + РК (Повернення на місце вбивства скоріше чим 15 хвилин для того щоб повторно мене заДМити) Повторюсь це лідер клану MILKKY-FAMQ
6. Докази (скриншот/відео): Відео 1 Відео 2
7. Дата порушення: 24.06.2025

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Віктор Клуб [6882381] отримує покарання у вигляді:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
| Деморган 15-30 хвилин

6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин

Гравець Рікардо Ріверс [6804487] отримує покарання у вигляді:
6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі