Даша Марценкевич
Південна Україна
- Реєстрування
- 6 Сер 2024
- Дописи
- 80
- Реакції
- 175
- Бали
- 88
1. Нікнейм гравця: Іван Монета 6881378
2. Особистий нікнейм: Моллі Фернандос 6862047
3. Клан порушника: RUINERS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Поставила камеру швидкісного режиму, дана особа проїхавши на швидкості 70+ отримала штраф, після чого зупинившись, почала вимагати в мене 10.000 (за штраф) ситуацію ви можете побачити на першому відео. Далі, наступне відео, з'являється дана особа та збиває мене (тут явно не випадковість), після чого дістає зброю і стріляє в мене. Після того, як у нього нічого не вийшло, приїжджає знову, це вже 3 відео. Знову ж таки, в кінці відео почав стріляти і вбив мене, а саме таймкод 1:27. Прошу покарати дану особу. Попередньо конфліктів з даною особою не мала.
6. Докази (скриншот/відео): Перше відео , Друге відео , Третє відео
7. Дата порушення: 25.06.2025
2. Особистий нікнейм: Моллі Фернандос 6862047
3. Клан порушника: RUINERS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Поставила камеру швидкісного режиму, дана особа проїхавши на швидкості 70+ отримала штраф, після чого зупинившись, почала вимагати в мене 10.000 (за штраф) ситуацію ви можете побачити на першому відео. Далі, наступне відео, з'являється дана особа та збиває мене (тут явно не випадковість), після чого дістає зброю і стріляє в мене. Після того, як у нього нічого не вийшло, приїжджає знову, це вже 3 відео. Знову ж таки, в кінці відео почав стріляти і вбив мене, а саме таймкод 1:27. Прошу покарати дану особу. Попередньо конфліктів з даною особою не мала.
6. Докази (скриншот/відео): Перше відео , Друге відео , Третє відео
7. Дата порушення: 25.06.2025