Схвалено №291 богдан гончар II NonRP, порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Хант

Поважний гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
163
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: богдан гончар
  2. Особистий нікнейм: Міша Чейз
  3. Суть скарги:
    Тайм код 00:05 - NonRP - не відіграв "постукав в вікно" а зразу почав говорити до мене
    Тайм код 00:06 - Без причини кинули на мене "переслідування" хоч я зупинився і не сопротивлявся
    Тайм код 00:30 - Порушення статуту 3.1 Співробітник зобовязаний представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки - покарання - попередження/догана, тобто він мав підійти і сказати своє імя прізвище та в якій НПУ працює, але данний співробітник зразу почав давати мені документи
    Тайм код 02:38 - NonRP хоч він і вдарив мене випадково тайзером але зробив відкат, але відігровки діставання тайзера не було

4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 22.10.2024

Останнє редагування:

Віталій Залужний

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
395
Реакції
89
Бали
33
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Розпочнемо спочатку.
1.На рахунок НОН РП Дії "НЕ постукав у вікно" у гравця пролагав мікрофон тому не було чутно в грі - покарання немає.
2.Співробітник представився, але в грі із-за багу не було чути.
3. "Без причини переслідування", гравці накинули на вас переслідування з метою, щоб ви не вийшли з гри - покарання немає.
4.На рахунок "Вдару тайзера і відкату" ви переіграли цю ситуацію, так як працівник поліції не думав що ви достанете зброю, та відкатив свої дії.

Гравець Богдан Гончар отримує наступні покарання:
2.21 Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії - покарання - попередження/догана
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі