Розглянуто №2971 | №6318 | Міша Тішка,Стіх Лоретті/Образи батьків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
104
Реакції
124
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм порушника:Міша Тішка,Стих Лоретті
3. Суть скарги:Гравець Стіх Лоретті підійшов до мене та запитав скільки коштує його авто та за скільки би я у нього його купив я йому запропонував свою ціну на що він міг просто відмовитись і все але він покливав свого друга і вони почали у дуже не красиві формі виражатись про батьків та родичів це можна побачити на відеодоказі 1 трохи згодом я бігав по б.у ринку із своєю собакою і дані гравці знов почали мене переслідувати та ображати батьків це зафіксовано на відеодоказі 2.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Відеодоказ 1 ,Відеодоказ 2
5. Дата порушення:02.07.2026

Антон Теннет

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
316
Реакції
174
Бали
103
Вітаю, уважно розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Міша Тішка
#6861629 отримує наступні покарання:
Порушення правил UKRAINE GTA:

5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
/pban 30

Сантьяго Ультрас
#6795671 отримує наступні покарання:

5.12. Заборонена реклама сторонніх ресурсів / проєктів та всього, що не має жодного стосунку до UKRAINE GTA. | Бан 31 день, при повторному порушенні Бан 6000 днів
/pban 31

Вовчик Лудоман
#6889632 отримує наступні покарання:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

/pmute 90

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі