Розглянуто №3 | СБУ / Єгор Фенікс / Обшук посеред лісу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
210
Реакції
110
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Єгор Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Саня Фокс
  3. Суть скарги: Єгор Фенікс вилучив у мене 1500 од. трьох зіркової петрушки, після чого сказав - "Буде проведено огляд ваших речей". Тобто обшук і вилучення було проведено в лісі, а не в приміщенні СБУ, як це повинно бути і озвучено про обшук було вже після обшуку і вилучення.
  4. Докази (скріншот/відео): Таймкод 02:00

1742402711703.png

1. Дата порушення: 19.03.2025

Єгор Фенікс

02 | Західна Україна | Прем'єр Міністр України
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
166
Реакції
131
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Єгор Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Саня Фокс
  3. Суть скарги: Єгор Фенікс вилучив у мене 1500 од. трьох зіркової петрушки, після чого сказав - "Буде проведено огляд ваших речей". Тобто обшук і вилучення було проведено в лісі, а не в приміщенні СБУ, як це повинно бути і озвучено про обшук було вже після обшуку і вилучення.
  4. Докази (скріншот/відео): Таймкод 02:00

Переглянути вкладення 291261
  1. Дата порушення: 19.03.202
Доброго вечора шановна слідкуюча адміністрація!
зараз надам обгрунтоване пояснення щодо моїх дій
1)Ми приїхали по орієнтуванню з моїм напарником,після чого я представився та попросив передати документи,у особи яка надала паспорт знаходилася в розшуку,ми його затримали та після чого почали проводити поверхневий огляд речей,згідно закону про СБУ а саме 6.1,після того як при особі знайдено певну речовину схожу на "петрушку",коли я почав вводити паспорті данні в базу, вона вже зникла але речовини були покладенні в зіп пакет та передані до відповідних людей,щодо встановлення данного типу речовини.
2)Прошу зауважити те що громадянин а саме Саня Фокс,в приватних повідомленнях почав ображати честь та гідність співробітників правоохороних органів.
3)Так як,у мене першило горло я не всіпав "секунда в секунду" відігрувати всі дії,саме після цього була затримка 1-2 секунди.

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
Переглянувши ваші та Заступника лідера відеокази, виношу вердикт:
Єгор Фенікс отримує покарання у вигляді догани за неправильні рп відігровки.
А ви, Саня Фокс отримуєте
варн за вихід з гри під час затримання.

|РОЗГЛЯНУТО|

Якщо у вас є обґрунтовані підстави вважати, що Полковник порушив нормативно-правові акти (закони, кодекси та ін.), ви маєте можливість подати >офіційне звернення< до Генеральної прокуратури.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі