Розглянуто №3019 | DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
113
Реакції
29
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Микита Мальтаро
2. Особистий нікнейм: Олег Степаненко
3. Клан порушника: BORSHUK
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Стояв на якомусь заході, очікував поки підійдуть адміністратори, а даний гравець просто відсував мою машину і говорив що це його. Ну далі я підійшов до адміністратора попросити щоб заспокоїв даного гравця. В той час той викрикував в мікрофон фразу "тут машину мою хочуть забрати". Я сказав йому дай тех.паспорт щоб він міг доказати що це його авто. Попросив відійти в бік, ну ми відійшли, він і надалі стверджував що це його авто навіть після показу тех.паспорта. Я зрозумів що йому нема сенсу щось пояснювати, і побіг геть. А він відкрив по мені вогонь після чого вбив. Внизу прикріплю відео порушення, та фото тех паспорта що авто належить мені. (Також я не впевнений чи на час того заходу там не зробили зз, оскільки по карті там зеленої зони немає)
6. Докази (скриншот/відео): Тиць також доказ що авто належить мені тиць
7. Дата порушення: 18.07.2025

Кокс Тюбикович

Західна Україна
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
114
Реакції
80
Бали
33
Вітаю!
Ознайомившись з відеофіксацією виношу вердикт!
Гравець Микита Мальтаро Отримає наступне покарання !
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: на івенті Airdrop UG COINS або якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі