Розглянуто №3029 | Оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nazar111

Козак
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
57
Реакції
9
Бали
13
1. Нікнейм гравця:Дольчигабана Тюбикович ну ше інші
2. Особистий нікнейм:Довгаль Назар
3. Клан порушника:Brauni
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
5. Суть скарги:Грали в страфк і начали псіхувать і оскать якшошо коли закінчився бій то я ютуб дивився і вони прибігли ну проще говоря завидує особено Дольчигабана Тюбикович шо в мене сім'я повна
6. Докази (скриншот/відео):Таймкод 0:59
7. Дата порушення:20 7 25

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Дольчигабана Тюбикович [6882734] отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець Назар Довгаль [6753188] отримує покарання у вигляді:
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець Беруза Брауні [6862620] отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі