Розглянуто №3153 | ДМ без причини також образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
144
Реакції
338
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Ярик Ескобар, Саня Кабіна
2. Особистий нікнейм: Джек Галицький
3. Клан порушника: ESKOBAR
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KRISTALIKK
5. Суть скарги: Їхав я собі в Харків і нечайно врізався в них бо вони різко затормозили [Тайм-код 0:29] і я не встиг зреагувати і лиш я почав далі їхати по мені були відкрито вогонь [Тайм-код 0:35] після чого я зупинився і підїхав до них щоб запитати чому вони почали стріляти і в відповід я почув погані [Тайм-код 0:55] слова після чого вони поїхали і знову відкрили вогонь по мені [Тайм-код 1:02] на відео не видно прям то шо вони стріляли по машині бо вони були в скінах Школяра після того вони зупинилися я в них запитав чому було відкрито по мені і Ярик Ескобар вийшов з машини відкрив вогонь по мені [Тайм-код 1:35] ну і я почав відкривати вогонь у відповідь заради своєї безпеки але після того як я застрілив Ярика мене затулив Саня а потім коли я заспавнився в МОЗ Х Ярик почав оскати [Тайм-код 2:07] а потім він мене застрілив на дорозі [Тайм-код 3:30] прошу відкинути їх на заслужене їхнє покарання.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 29.07.2025

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Гравець Ярик Ескобар [6850981] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.4. "DM Car"
- DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.1. "FD" -
Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
5.1. "MG" -
Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.9. "Образа гравців"
- Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
6.2. "DM"
- DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. |
Деморган 60-100 хвилин

Гравець Саняя Кабіна [6759446] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі