Схвалено №3162 | 6.1.1 6.2.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Вайт

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
89
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Дарк Ультрас
2. Особистий нікнейм: Ілля Вайт
3. Клан порушника: WALENSHTAYN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KRISTALIKK
5. Суть скарги: Я приїхав до Національної поліції Києва та бачу велику кількість людей які туляться, я вилетів із автомобіля після чого гравець дарк ультрас почав в мене стреляти та довів мене до несвідомого стану в зеленій зоні порушивши правило серверу 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone. Данний гравець систематично порушує данне правило серверу 6.2.1 та 6.1.1. "FD in GZ, попрошу видати покарання данному гравцю в вигляді Варну за систематичне порушення правил серверу.
6. Докази (скриншот/відео): тут
7. Дата порушення: 30.07.2025

Олександр Хубчик

02 Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,199
Реакції
340
Бали
223
Вітаю
Розглянувши скаргу, можу винести вердикт:
Дарк Ультрас:[6827980] - Отримає покарання згідно правил серверу у вигляді:
6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
warn
Анаконда Фрей:[6795236] - Отримає покарання згідно правил серверу у вигляді:

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
warn

Cхвалено

Олександр Хубчик

02 Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,199
Реакції
340
Бали
223
Вітаю
Перерозглянувши скаргу, можу винести вердикт:
Дарк Ультрас:[6827980] - Отримає покарання згідно правил серверу у вигляді:
6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
warn
Анаконда Фрей:[6795236] - Отримає покарання згідно правил серверу у вигляді:

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
warn
Мері Ельвінс:[6874596] - Отримає покарання згідно правил серверу у вигляді:

warn

Cхвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі