Розглянуто №3223 | Ігор Фінчер [6856520] // Навмисний таран + ДМ ЗЗ + Оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Волинський

Новий гравець
Реєстрування
2 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
4
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Ігор Фінчер [6856520]
2. Особистий нікнейм: Артур Волинський [6890196]
3. Клан порушника: KRISTALIKK
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:

6.3.3
"Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
TimeCode - 00:28 - 00:33
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
TimeCode - 00:35 - 00:41
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
TimeCode - 00:39 - 00:47

Цитата: "дол....ёб"

Примітка: Прошу детально звернути увагу на ситуацію. Я - являюсь так званим "рижиком", у мене лише 6 рівень, ржаве корито та трошки грошенят. На відео чітко видно, що я спокіійно рухавшись дорогою нікого не чіпав. Звернувши увагу на те, що позаду мене на великій швидкості хтось рухається, було прийнято рішення звернути на узбіччя з ціллю надати перевагу в русі. Після ДТП, у мене не було жодних злих помислів я просто продовжив рух, але гравець вирішив напасти на мене без будь якої вагомої причини, та яскраво видно, що він вже на трасі почав в мене цілитись і ймовірно стріляти, в результаті чого я почав маневрувати.
Далі продовживши рух дана особа взагалі зникла з поля зору та з карти. Розуміючи, що у разі щее одного ДТП, я залишусь без "коліс", я заїхав на заправку для покупки рем комплекту, тому бажання "Уходу в ЗЗ" тут навіть не розглядається. Ну а далі вс е видно на відео та описано в тайм-кодах.

6. Докази (скриншот/відео): ** ТУТ **
7. Дата порушення: 05.08.2025

Віктор Кракен

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
1,114
Реакції
329
Бали
168
Вітаю!
Ознайомившись з відеофіксацією виношу вердикт !
Гравець 6856520 Отримає наступне покарання !
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі