Розглянуто №3231 | ОСК Рідних Від MARLBORO

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
271
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Андрюха Безбратьев
2. Особистий нікнейм: Норт Фрей
3. Клан порушника: MARLBORO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WALENSHTAYN
5. Суть скарги: Я стояв афк я почув що до мене почали звиртатись не адекватно я включив фрапс після чого він сказав про мою маму погані слова я іза цього розізлився і почав оскати його він почав від мене втікати я йому дав 2 пулі в зз і потім ще одну і він остановився після чого я почав казати про те що вони убивали нас і робили мувіки і тд. після чого він знову знову оскнув мою маму і ще щось там говорив але я не чув (я розумію що я там теж не правий що оскав його і дм в зз але того що він оскав мою маму я не буду терпіти і тем більше він мене спровокував)
6. Докази (скриншот/відео):ось тут ( тайм код 0:02-0:03 1:01-1:03 )
7. Дата порушення: 06.08.25

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт
Гравець Андрюха Безбратьев [6890348] отримує покарання у вигляді:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

pmute 180
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
pban 20

Гравець Норт Фрей [6878726] отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
pmute 180
6.1.1.
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
jail 80

Гравець Василь Безбратьев [6874935] отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
pmute 60

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі