Розглянуто №3269 | Образа рідних

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кузьма

Адміністратор Західна Україна|02
Адміністратор
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
99
Реакції
43
Бали
73
1. Нікнейм гравця:Северин Хома
2. Особистий нікнейм:Вадим Кузьма
3. Клан порушника:Avengers
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: WALHALLA
5. Суть скарги:Значит так прийшов я до лабораторії шоб зібрати петрушку, бачу в чаті пише вільно типу що гравець звільнив частинку і там можна збирати, підійшов я значть до цього учатска і почав збирати петрушку, а потім підійшов до мене гравець і каже я тут збираю(я встав туда перший) я кажу я тут збираю він каже він займав я кажу в тебе не питали він почав забирати мою частину я нестримався і вадрив його 3 рази в і потім я почав дальше збирати і він знов мені мішав я сказав йому "ти туп@й?" Він сказав мені мама твоя Він обізвав мою маму тупою Я розумію що змоєї сторони є також порушення тому я готовий їх получити но попрошу цього гравця не щадити, а видати покарання яке він заслужив. Сторого мене будь ласка не судіть я відстоював свою честь і позицію я не є опущений який просто так це віддасть я готовий за це битися!
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:10,08,2025

Останнє редагування:

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Гравець Вадим Кузьма [6852948] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

pmute 40

Гравець Денис Балагуш [6821512] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
pmute 10

Гравець Северин Хома [6872592] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. В тому числі "MK", "МQ". | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів
pmute 120

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі