Розглянуто №3276 | Обман на клан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Одін Пейс

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
243
Реакції
125
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Паша Дровоскіл
2. Особистий нікнейм: Алекс Панасюк
3. Клан порушника: TENJIKU
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: на даний момент ні а під час фрапусу у TENJIKU
5. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація я сьгодні захотів продати клан найшов людину наш договр ішов 10 хвилин і тут тіп вже закидує мені 800 грн я не звирнув увагу подумавши що людина скинула 8.5 мільйонів якщо буде така змого відшкудуйте будь ласка кошти
6. Докази (скриншот/відео):тик
7. Дата порушення: 10.08.2025
8.00;1-включи фрапс
00;24-пишу договір
00;52-людина підтвердила
1:42-передав лідера
2;22-пише що 7 хвилин
9;59-передивлюсь карту

Останнє редагування:

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт
Гравець Паша Дровоскіл [6843223] отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
pmute 15
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
pban 15

Гравець Алекс Панасюк [6757044] отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
pmute 15

Розглянуто

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Майно буде конфісковано.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі