Розглянуто №3292 ДМ + Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Вайт

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
89
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Влад Доларсс
2. Особистий нікнейм: Ілля Вайт
3. Клан порушника: MANSORY
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Не знаходжусь
5. Суть скарги: Фоткав автомобіль в аеропорту, після того як пофоткав авто почав їхати до епіцентра К побачивши автомобіль на зустрічній смузі рішив стати перед ним щоб він не продовжував порушувати правила ПДР та нікого не протаранив, після чого думав поганятись з данним транспортним засобом, Влад Доларсс дістав зброю з вікна та цілився в мене та почав стреляти, я зробив так як я би зробив в житті почав таранити автомобіль щоб люди перестали стреляти далі він мене просто так вбив. Попрошу адміністрацію видати МАКСИМАЛЬНЕ покарання данному гравцю тому що вже не перший раз бачу як ця людина когось ДМить або ДБшить
6. Докази (скриншот/відео): тут
7. Дата порушення:

Євген Київський

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
604
Реакції
282
Бали
68
Вітаю.

Гравець отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA, а саме: 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин + 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. |
Деморган 60-100 хвилин

Автор скарги отримає покарання за порушення правил Ukraine GTA, а саме: 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі