Мусаші Міямото
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 6 Лип 2025
- Дописи
- 15
- Реакції
- 31
- Бали
- 16
1. Нікнейм гравця: Микола Золотой, Саня Кілер
2. Особистий нікнейм: Мусаші Міямото
3. Клан порушника: -. MANSORY
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KRISTALIKK
5. Суть скарги: Я їхав до свого будинку на власному транспорті. Помітив неподалік кілька автомобілів і подумав, що це можуть бути друзі або знайомі, які поламалися, тому вирішив під’їхати, щоб перевірити. Раптово в мій автомобіль ззаду в’їхав транспорт іншого гравця (Микола Золотой), через що моя машина врізалася в паркан. У рамках RP ситуації, через сильний удар я вдарився головою об кермо, що призвело до втрати свідомості мого персонажа. Після цього з іншої машини вийшов другий гравець (Саня Кілер) і почав стріляти по мені, а перший гравець також приєднався до стрільби. Я не провокував жодного з них, IC причини для нападу не було, і я не мав можливості відкрити вогонь у відповідь через несвідомий стан персонажа.
Порушення правил:
На мою думку, дії гравців підпадають під наступні порушення:
7. Дата порушення: 14.08.2025
2. Особистий нікнейм: Мусаші Міямото
3. Клан порушника: -. MANSORY
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KRISTALIKK
5. Суть скарги: Я їхав до свого будинку на власному транспорті. Помітив неподалік кілька автомобілів і подумав, що це можуть бути друзі або знайомі, які поламалися, тому вирішив під’їхати, щоб перевірити. Раптово в мій автомобіль ззаду в’їхав транспорт іншого гравця (Микола Золотой), через що моя машина врізалася в паркан. У рамках RP ситуації, через сильний удар я вдарився головою об кермо, що призвело до втрати свідомості мого персонажа. Після цього з іншої машини вийшов другий гравець (Саня Кілер) і почав стріляти по мені, а перший гравець також приєднався до стрільби. Я не провокував жодного з них, IC причини для нападу не було, і я не мав можливості відкрити вогонь у відповідь через несвідомий стан персонажа.
Порушення правил:
На мою думку, дії гравців підпадають під наступні порушення:
- 6.2. "DM" - DeathMatch: Доведення мого персонажа до несвідомого стану (через стрілянину після втрати свідомості від удару) без вагомої IC причини.
Покарання: Деморган 60-100 хвилин. - 6.1. "FD" - Free Damage: Нанесення шкоди (стрільба) без вагомої IC причини. Гравці відкрили вогонь по мені без будь-якої провокації чи рольової взаємодії. Покарання: Деморган 15-30 хвилин.
- 6.3. "DB" - Drive By: Перший гравець умисно в’їхав у мій автомобіль, спричинивши пошкодження та втрату свідомості мого персонажа, що може кваліфікуватися як нанесення шкоди за допомогою транспортного засобу.
Покарання: Деморган 15-60 хвилин. - 6.3.3. "Навмисний таран": Умисне зіткнення з моїм транспортом, що призвело до врізання в паркан та втрати свідомості мого персонажа.
Покарання: Деморган 20 хвилин. - 6.4. "DM Car": Умисне пошкодження мого транспортного засобу без вагомої IC причини.
Покарання: Деморган 5-30 хвилин.
7. Дата порушення: 14.08.2025