Аля Пантера
ЗСУ | 04
- Реєстрування
- 9 Бер 2025
- Дописи
- 46
- Реакції
- 35
- Бали
- 23
Я, громадянин України Аля Пантера, подаю заяву до прокуратури на громадянина Арсена Тюргана та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (з особистих коштів відповідача).
Детальний опис правопорушення: Я, державний адвокат Пантера Аля Сергіївна, прибула на виклик до НПУ за реалізацією права на державного адвоката, після прибуття ми почали стандартну процедуру процесуальних дій. Після невеличкої конфліктної ситуації, працівник НПУ Арсен Тюрган котрий надав мені своє посвідчення, сказав мені покинути кімнату з затриманою особою. Заявивши що вони викличуть іншого адвоката, водночас мій підзахисний заявив що я його адвокат і не бажає іншого. Після моєї відмови та відмови викликати прокурора після моєї заяви що в нас конфліктна ситуація, працівник НПУ Арсен Тюрган застосував фізичну силу до мене та вивів з кімнати допиту.
Накладення санкцій або компенсацій: Прошу покарати працівника за перешкоджання адвокатській діяльності.
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: запис з боді камери
Дата і час інциденту: 24.04.2026 17:32
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: паспорт
Довідка від лікаря: довідка
Номер телефону , електронна пошта: okay_ruika