Ярик Ескобар
❤️🔥HANNA❤️🔥
- Реєстрування
- 26 Бер 2024
- Дописи
- 71
- Реакції
- 130
- Бали
- 36
- Нікнейм гравця: Павлик Малюк (6942) незнайомець (6804313)
- Особистий нікнейм: Ярік Пурпле (6850981)
- Суть скарги: нонрп кайданки неадекватна поведінка образливе спілкування і оск на відео на 0:15 секунді видно як людина (6804313) веде себе неадекватно і обзиває мене так само на віде за протягов всього часу видно що я в кайданках а на мої прохання сказати причину вони не говорять так само під час всієї записі вони не говорять офтопом і не описюють свої дії немає рп відігровки а ще на відео на 1:55 хвилині видно що людина (6804313) мене вбиває без причини тость дмить маю підозру що це людина з СБУ по вони мені казали мабуть на фрапсі є що вони на завдані початку фрапсу нема але починалось з того що я їду спокійно по дорозі по зустрічці летять ці двоє і перевертаються зупиняюсь щоб їх запитати що вони роблять людина (6804313) починала мене обзивати дуже образливими словами а далі людина Павлик Малюк (6942) мене посадила в кайданки без рп відігровки а остальне видно на фрапсі так само під час всього фрапсу чути що ці дві лююдини неадекватно себе поводять і також на мою думку мають дуже образливу і неадекватну поведінку тим більше як на працівників СБУ
- Докази (скріншот/відео): тиць
- Дата порушення: 07.12.2024
- тайм коди 0:15 1:55