Розглянуто №360 Багато порушень від працівників поліції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Мажор

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
53
Реакції
2
Бали
11
1.Нікнейм гравця: ID6807220 і ID6842837 і ID667621
2. Особистий нікнейм: Даня Мажор
3. Суть скарги: Ми з моїм другом Максим Мажор підїхали до поліцейського бо він поставив поліцейську машину на траву і ми хотіли в нього запитати і сказати
чи можна тут ставити машину але перед тим ми поставили машину нашу на аварійку і тоді пішли до нього і по друге в нього не було включено ні маячків ні аварійки після того приїхав його вищий по званню і поставив машину на пішохідний перехід ми йому казали щоб забрав але він нас ігнорував потім якась машина приїхала мій друг з відкатом випадково його витягнув з машини і той його вбив з багатьох ударів потім після вбивства Роман Браун обізвав мого друга ( Туда бота)
а той з вищим по званню дивився на це і не зупинили людину яка вбила мого друга я думаю таким поліцейським і тому хто вбив потрібно видати покарання
Тен коди: (01:07) стоїть на нон рп драйв
(02:30) сказав ой забув включити аварійку
(02:54) приїхав нпушник і поставив на пішохідний перехід транспорт
(05:37) нпу ламає машину громадянину чорний мерседес ID 6842837
(06:09) Максим з відкатом випадково витягнув людину із мерседеса
(06:19) Той самий з машини вийшов і його починає бити і вбив Максима
(06:23) Поліція стоїть нічого не робить а Роман обізвав Максима (Туда бота) після того як вбили людину перед його очима
(06:50) Поліцейський хотів забрати машину яка стояла на аварійці на штраф стоянку через припаркування автомобіля була неправильна а сам був так само поставив.
(09:08) СБУ Д поставили неправильно машину показуючи приклад іншим людям а поліцейський й досі стояв і не зважав уваги.
4. Підтвердження (скриншот/видео): https://youtu.be/oR2_25WWdYc
5.Дата:12.01.2025

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
952
Реакції
1,856
Бали
153
1.Нікнейм гравця: ID6807220 і ID6842837 і ID667621
2. Особистий нікнейм: Даня Мажор
3. Суть скарги: Ми з моїм другом Максим Мажор підїхали до поліцейського бо він поставив поліцейську машину на траву і ми хотіли в нього запитати і сказати
чи можна тут ставити машину але перед тим ми поставили машину нашу на аварійку і тоді пішли до нього і по друге в нього не було включено ні маячків ні аварійки після того приїхав його вищий по званню і поставив машину на пішохідний перехід ми йому казали щоб забрав але він нас ігнорував потім якась машина приїхала мій друг з відкатом випадково його витягнув з машини і той його вбив з багатьох ударів потім після вбивства Роман Браун обізвав мого друга ( Туда бота)
а той з вищим по званню дивився на це і не зупинили людину яка вбила мого друга я думаю таким поліцейським і тому хто вбив потрібно видати покарання
Тен коди: (01:07) стоїть на нон рп драйв
(02:30) сказав ой забув включити аварійку
(02:54) приїхав нпушник і поставив на пішохідний перехід транспорт
(05:37) нпу ламає машину громадянину чорний мерседес ID 6842837
(06:09) Максим з відкатом випадково витягнув людину із мерседеса
(06:19) Той самий з машини вийшов і його починає бити і вбив Максима
(06:23) Поліція стоїть нічого не робить а Роман обізвав Максима (Туда бота) після того як вбили людину перед його очима
(06:50) Поліцейський хотів забрати машину яка стояла на аварійці на штраф стоянку через припаркування автомобіля була неправильна а сам був так само поставив.
(09:08) СБУ Д поставили неправильно машину показуючи приклад іншим людям а поліцейський й досі стояв і не зважав уваги.
4. Підтвердження (скриншот/видео): https://youtu.be/oR2_25WWdYc
5.Дата:12.01.2025
Ти спочатку робиш з себе "розумну людину" качаєш права, далі вибачте починаєш плакати що він тобі сказав туда бота?

Владислав Авоккадови

02 | Західна Україна
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
135
Реакції
42
Бали
33
Вітаю розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
З Гравець ID6842837 буде проведена сувора бесіда, гравець не отримає покарання за DM Car та як ударів було менше ніж 3 та був "Віткат"
Гравець ID667621 отримає покарання 6.17.1. Заборонено постійно відкатувати дії. | Деморган 20 хвилин
Приклад: вдарив гравця, сказав "Відкат", вдарив гравця, сказав слово "Відкат". Також 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Гравець ID6807220 Отримає покарання у вигляді догани, також з співробітником буде проведена сувора бесіда.
Гравець ID6841721 отримає покарання за 6.29. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі