Артьом Монастирський
Ігровий Помічник | Чорноморський край
- Реєстрування
- 30 Гру 2022
- Дописи
- 166
- Реакції
- 32
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця: Перелік айді:6782727,670419,6482,0952.
- Особистий нікнейм: Артьом Олександрович
- Суть скарги: Просто їздив патрулював містом, за тим мою машину врізалася друга машина яка пересікла подвійну суцільну, потім вона зробила це знову, в такому-ж порядку, після того як я побачив що авто зупинилося і за технічних несправностей, я підїхав та зупинився ,за того що хотів поспілкуватися з ними ((Чому ж вони себе так поводять? )) Хотів так мовити провести прафілактичну бесіду АЛЕ: коли вийшов водій ТЗ в мене появилася підозра того що він застосую проти мене зброю або почне втікати за того мною було прийняте рішення про застосування сили ((ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ ЗА ВІДІГРОВКУ ТАК ЯК ДО МЕНЕ ПІДКЛЮЧЕНИЙ ГАРНІТУР ВІДІГРАВАННЯ КАЙДАНОК ТА ТАЙЗЕРА ПРАКТИЧНО НЕ ЧУТИ АЛЕ ВІДІГРОВКИ БУЛИ))Пілся того як я затримав особу почалася стрілянина з боку його *КАлефанОв* Вони мене вбили тай всьо! Ось такий у нас чудовий РП процесс! В грі і це практично так завжди. ((ТАКО-Ж З МОГО БОКУ БУЛА СТРІЛЯНИНА ПО МАШИНІ ПРОШУ ВЕЛИКЕ ВИБАЧЕННЯ АЛЕ Я НЕ СПЕЦІАЛЬНО ТАК ЯК В МЕНЕ ЗАГЛЮЧИЛА МИША АЛЕ ВИДАВАТИ ПОКАРАННЯ ЦЕ ВЖЕ НА ВАШ РОЗСУД)) Також прошу замітити що вони мене образили.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 05.06.2024