Відмовлено №375//Нету рп отыгровки/6799326

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тайлер Хелл

Смотрящий 02 сервера
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
138
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: 6799326
  2. Особистий нікнейм: Тайлер Хелл
  3. Суть скарги:повів мене за собою в наручниках без рп відігровки,прошу видати варн
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:17.01.2025

zeroxx

Поважний гравець
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
206
Реакції
192
Бали
48
Вітаю, одразу вибачаюсь за оффтоп, хочу доповнити свої слова про працівника НПУ К.
Даний гравець не знає законів / статтей, тому що коли він говорив за що його затримали, він сказав за "обзивательство", не знаю як таких беруть в нпу.
Також даний працівник сьогодні порушив правила держ.орг а саме:

3.1 Працівникам державних організацій заборонено взаємодіяти / перешкоджати / вбивати гравців з неофіційних організацій під час проведення битви за територію (див. п. 1.7.). | Варн
Примітка: протягом 2 хвилин після закінчення битви правило також залишається дійсним

У кланів WALHALLA та DreamTeam була битва за територію, я приїхав та тулив по гравцям з клану DreamTeam, під час тулева, 2 працівника нпу приїхало мені в спину, та почали по мені відкривати вогонь, тим самим мене вбили та відправило в ДКВС. Даний гравець не знає правила держ. організацій. Чи лідер не розказував їм лекції, чи він не знає правил. Прошу провести бесіду з даним працівником, та видати догану за порушення правил Держ. Орг.

Дякую за увагу!

Владислав Савчин

02 | Лідер НПУ у відставці
Реєстрування
15 Тра 2024
Дописи
175
Реакції
121
Бали
48
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу можу винести вердикт!
Нажаль не побачив від вас повноціного відео-доказу!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі