Розглянуто №3830 [Скарга] Хаширама Овнхатаке та Артік Ейсі | Порушення RP під час пограбування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
62
Реакції
97
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Артік Ейсі [ 6851343 ], Хаширама Овнхатаке [ 6751757 ]
2. Особистий нікнейм: Жан Ескобар
3. Клан порушника: MARLBORO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
6. Докази (скриншот/відео):
  • 00:06 — початок стрільби без RP -
    На відео в 00:06 стріляє Хаширама Овнхатаке, хоча це порушення, тому що стріляти можна тільки після того як жертва не послухалася і лише після того, як оголошено пограбування та відіграно RP-ситуацію. У цей момент нічого не було оголошено, RP-гра не проводилася, і гравець навіть не перебуває в клані, що вже є порушенням!Також видно, що він увімкнув мікрофон, але не відіграв жодної фрази — тільки чути кілька секунд шуму. Тобто жодного “Зупиніться, це пограбування” не було.Відповідно до правил, без відігровки RP, без попередження та без оголошення пограбування гравець не має права стріляти чи навіть починати дії.
  • 00:18 — підбігає Артік Ейсі
    Після цього в 00:18 підбігає Артік Ейсі, який перебуває в клані MARLBORO, але це не знімає порушення, бо один з учасників (Хаширама) був без клану, а отже не мав права брати участь у будь-якому пограбуванні. В 00:37 я повідомляю їм, що їх не чути, а в 00:56 написав "виходити", але це не RP і не виправляє ситуацію все відміняється з перших секунд, бо дія вже розпочалася з порушенням.
  • 00:37 — повідомляю, що не чути
  • 00:56 — “виходити” (не RP)
  • 2:22 — хаос без RP
    !Після цього ми лише сперечалися, я відмовлялася, тому що це було Non-RP, адже Хаширама почав стріляти з 6 секунди і лише потім щось почав писати. У 2:40 він мене вбиває . Це вже вважається RDM (вбивство без IC-причини).
  • 2:40 — вбивство (RDM)
    це добре видно в момент, коли відкрито меню де я зомовляю кілера для нього
  • 2:50 — повторна зустріч - Це — повторна спроба пограбування тієї ж жертви, що прямо заборонено пунктом
    Далі, через кілька хвилин, вони мене знову знаходять і знову стріляють і пробують грабувати, а потім, мабуть, зрозуміли, що це знову я, сіли й поїхали. У 2:50 на відео видно, як я їх зустрічаю, у 2:57 Хаширама говорить у голосовий чат “о диви”, тобто мікрофон працює, але знову ж таки ніякої RP-відігровки не було. До 3:05 я просто їду, а в 3:10 вимикаю рацію та кажу: “де роле плей гра, пацани”. Вони стояли до 3:29 і потім поїхали.
  • 2:57 — голос “о, диви”
  • 3:05 — видно, що стріляє Артік
  • 3:10 — кажу “де RP гра”
  • 3:29 — сідають у машину й тікають

Владислав Кєлліні

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,030
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Хаширама Овнхатаке [ 6751757 ] отримає покарання за:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 100 хвилин
Гравець Жан Ескобар [ 6868109 ] отримає покарання за:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 30 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті | Мут 30 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі