Слава. Добрий
Козак
- Реєстрування
- 18 Січ 2023
- Дописи
- 15
- Реакції
- 9
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця:Артем Мішин
- Особистий нікнейм:Вячеслав Володимирович
- Суть скарги:Я розмовляв з другом та їхав через БП перший раз проїхав та мене не перевірили та я згадав що я поїхав не туди та розвернувся та поїхав назат по мені почали стріляти я зупинився та до мене підійшов працівник СБУ не придставився та почав відігрувати рп та більшість слів які він казав були мовою ворога потім я пошуткував (таймкод 01.46 ще почав мене потім бити) так як ми були знайомі та йому підсказав П.Полковник НПУ м.Дніпра те що можно мене затримати та він мене затримав почав говорити міранду та я казав що я не почув після того він привіз мене в ГУ та я сказав йому щоб він викликав мені адвоката він його мені не викликав (05.23 оск ) без нормального рп він подивися що в мене розшук (в мене його не було там видно на фрапсі) та видав мені дві статті 10.9-Непідкора співробітнику правоохоронних органів(такого не було) стаття 12.1 Порушення правил перетину блок поста(він не показав докази що я порушив правила перетину тому ці звинувачення пусті) (таймкод 05.42 звертається на ти) (06.31 признаю почав на емоціях) (06.33 нон рп) (08.25 прлпрпл не зрозумілі відігровки).Прошу надати максимальні покарання данному співробітнику.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення:21.01.2025
Останнє редагування: