Розглянуто №388 Non\Rp Артем Мішин СБУ м.Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
9
Бали
6
  1. Нікнейм гравця:Артем Мішин
  2. Особистий нікнейм:Вячеслав Володимирович
  3. Суть скарги:Я розмовляв з другом та їхав через БП перший раз проїхав та мене не перевірили та я згадав що я поїхав не туди та розвернувся та поїхав назат по мені почали стріляти я зупинився та до мене підійшов працівник СБУ не придставився та почав відігрувати рп та більшість слів які він казав були мовою ворога потім я пошуткував (таймкод 01.46 ще почав мене потім бити) так як ми були знайомі та йому підсказав П.Полковник НПУ м.Дніпра те що можно мене затримати та він мене затримав почав говорити міранду та я казав що я не почув після того він привіз мене в ГУ та я сказав йому щоб він викликав мені адвоката він його мені не викликав (05.23 оск ) без нормального рп він подивися що в мене розшук (в мене його не було там видно на фрапсі) та видав мені дві статті 10.9-Непідкора співробітнику правоохоронних органів(такого не було) стаття 12.1 Порушення правил перетину блок поста(він не показав докази що я порушив правила перетину тому ці звинувачення пусті) (таймкод 05.42 звертається на ти) (06.31 признаю почав на емоціях) (06.33 нон рп) (08.25 прлпрпл не зрозумілі відігровки).Прошу надати максимальні покарання данному співробітнику.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:21.01.2025

Останнє редагування:

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
474
Реакції
252
Бали
123
Вітаю,розглянувши Вашу скаргу,виношу вердикт.

Щодо ваших слів:
Ви зазначаєте: "Я розмовляв з другом та їхав через БП, перший раз проїхав та мене не перевірили, потім згадав, що поїхав не туди, розвернувся та поїхав назад, після чого по мені почали стріляти."

Повного відео-доказу з даної події немає, тому можу припустити, що, можливо, ви не зупинилися при першому в’їзді, що могло стати причиною відкриття вогню по вашому авто.
Щодо дій співробітника СБУ:
Ви зазначаєте: "Підійшов працівник СБУ, не представився та почав відігрувати РП."
Через сторонні звуки з Discord не було чутно, чи він представився, чи ні, тому цей момент не можна однозначно підтвердити або спростувати.
Він відіграв те, що передав на рівні очей для ознайомлення Посвідчення, що означає, що ви повинні були ознайомитися з його особою, проте, ймовірно, цього не зробили.
Щодо ваших слів "більшість слів, які він казав, були мовою ворога"погоджуюсь, це є неприпустимо. Такі дії суперечать правилам і будуть розглянуті порушення.
Щодо вашого жарту "С****"– даний працівник емоційно зреагував, адже це була спровокована поведінка з вашого боку. Він мав повне право вас затримати, як і зробив.
Проте на майбутнє даний співробітник буде зобов’язаний стримувати свої емоції та діяти виключно в рамках правил.
Перейдемо далі:
Щодо ваших наступних слів, цитую:
"почав говорити міранду та я казав, що я не почув" – ви стверджуєте, що не чули саме "Міранду", але тоді виникає логічне питання:
Як ви чули все вище сказане, зокрема фразу співробітника "що міранда більше зачитуватись не буде".
Це вказує на те, що ймовірно, ви знову вирішили спровокувати даного співробітника та зробити вигляд, що ви його не чуєте
.
Щодо виданих вам розшуків:
Співробітник вніс вас у розшук без доказів на це, чим порушив таке правило:
Правило 2.21 – Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. Покарання: Попередження/Догана.
Це є грубим порушенням службових норм, тому щодо цього співробітника буде вжито відповідних заходів.
Перейдемо до ситуації з паспортом:
Співробітник СБУ попросив надати паспорт, на що ви близько 10 разів через клавішу TAB навмисно надавали його, щоб знову спровокувати даного співробітника.
Після того, як він почав перевіряти ваш паспорт, ви заявили, що ще не відіграли його передачу, і продовжили натискати TAB, що є навмисним затягуванням ситуації.
Такі дії вважаються перетягуванням РП на свою сторону
, оскільки ви навмисно ускладнювали перевірку документів.
Щодо перевірки в базі КПК:
Ви зазначили, що співробітник почав переглядати вас у базі КПК, хоча ви були в масці.
Прошу зауважити, що (таймкод 5:38) він чітко сказав, що зняв маску, що спростовує ваші слова про неможливість перевірки.
Щодо процесуальних порушень:
Не викликав вам адвоката, попри ваш запит (таймкод 05:23), що є порушенням процесуальних норм.

Отож,підведемо підсумки:
Даний співробітник отримує покарання,а саме:
2.40. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Гравець, [Вячеслав Володимирович],отримує покарання,а саме:
6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин.
6.29.
"Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі