Розглянуто №3928 Масове порушення по затриманням стяжками

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котляревський

L Vortex | Західна Україна
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
53
Реакції
60
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Владос Бмвіст
2. Особистий нікнейм: Михайло Котляревський
3. Клан порушника: Primaster
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: SCORPIONS
5. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація я подаю цу скаргу тому що в даній ситуація була як і халатність адмінстрацій так і масове порушення від гравца добре, перейду до суті скарги
Стояв я на вокзалі дніпра в афк тому що відходив по особистим справам від пк коли я повернувся побачив тещо мене людина без відігравання рп та без достатньої кіль-ті людей узяла мене у стяжики та повела кудись а у мене коли я включаю фрапс одразу просідае фпс і іза цього мені треба кожен раз коли е потреба в ручну включати іза цього я вспів зробити декілька скринів і на них видно тещо в чаті я викликав через репорт адмінв та у віп чаті тещо вони телепортнулись но вони успішно проігнорували так же як і ЗГА і побачив і все но це ладно тому що він робив івент і він порахував це як просто якийсь репорт мало значний но інша адміністрація просто про ігнорувала подальші скрині та дій людини я не зміг зробити тому що у мене вимкнули світло по скійсь причині но я незнаю ну це думаю дась щось, хочу помітити тещо у людині порушення такі як

3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин
3.3.
Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.4.
Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5.
Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.

Також прошу адміністрацію яка буде переглядати цу скаргу перевірити відео фіксацію у даної людини! тому що
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10
6. Докази (скриншот/відео): https://postimg.cc/2VmHsPpK https://postimg.cc/JyyK38Jz
7. Дата порушення: 19:00 01.11.2015

/pwarn 6890378 Скарга на гравців Неоф. організацій | by. М. Котляревський
/pmute 6853260 120 Не поважне ставлення до гравців + мат | by. М. Котляревський
И неимущим и богатым
Мы одинаково нужны
Сказал патологоанатом
И вытер скальпель о штаны. Иван Алексеевич Бунин

Останнє редагування:

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,112
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець отримав покарання у вигялді /warn Масові порушення правил пограбувань.

Зовсім скоро вам прийде компенсація за втрачене майно.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі