Микита Астровський
Козак
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 7
- Бали
- 6
1. Нікнейм гравця: Маркіян Хелл, Пабло Хелл, Олександр Кушнір, Миша Трембак
2. Особистий нікнейм: Микита Астровський
3. Клан порушника: WALHALLA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, яка розглядає скаргу. Почнемо розгляд, приїзжаю до блок поста який було захваченно кланом Валхалла. Що ми бачимо не озброєнним оком з початку, це те що ніхто з них окрім однієї людини, не знаходиться у масці, як то прописано у правилах, далі цитую -
4.3. Дозволено вбивати гравців, які ігнорують захоплення блокпоста / поста ПП та намагаються прорватись скрізь нього без зупинки;
Цитую правило порушено Маркіяном. На цьому все, дякую за увагу!
6. Докази (скриншот/відео): Клікл
7. Дата порушення: 05.11.2025
2. Особистий нікнейм: Микита Астровський
3. Клан порушника: WALHALLA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, яка розглядає скаргу. Почнемо розгляд, приїзжаю до блок поста який було захваченно кланом Валхалла. Що ми бачимо не озброєнним оком з початку, це те що ніхто з них окрім однієї людини, не знаходиться у масці, як то прописано у правилах, далі цитую -
Далі я чую як Маркіян каже пропустіть його, я написати хотів, що я краще поїду звідси, написав англійськими літерами. Починаю уїзжати і як ми бачимо по відео цілився Маркіян Хел і було і чутно і нанесено дамаг по авто, також авто заглохло. Вважаю це не є порушенням правил блок посту, тому що я не перетинав його, мені дозволили їхати, тому це вже рахується дм4.9. Заборонено займати БП / пост ПП без вогнепальної зброї, маски та автомобіля. | Деморган 30-60 хвилин
Примітка: маска повинна бути вдягнута на лице персонажа прикриваючи його.
4.3. Дозволено вбивати гравців, які ігнорують захоплення блокпоста / поста ПП та намагаються прорватись скрізь нього без зупинки;
Цитую правило порушено Маркіяном. На цьому все, дякую за увагу!
6. Докази (скриншот/відео): Клікл
7. Дата порушення: 05.11.2025