Схвалено №3936 | Геній 2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джек Денієлс

Стильний
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
49
Реакції
109
Бали
38
1. Нікнейм гравця: Жендос Мактрахер, Аліса Мактрахер
2. Особистий нікнейм: 6879
3. Клан порушника: HELLATRIGER
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Kings Cartel
5. Суть скарги: (Nrp нікнейми (їх можно віднести до провокаційних та образливих), Видача себе за адміністратора(на розсуд адміністрації це лише моя думка)
1000295088.jpg
Погроза блокування облікового запису,
1000295090.jpg
Dm car, Dm in GZ* Порушення від лд клану Аліса Мактрахер або ж модераторів цього клану(перегляньте список) догану сюда) це початок ситуації на цю тему Тиць лапкою (Провокатори самі спровокували конфлікт а потім на форум плакати сильно) (в мене откат на 1 хвилину пише) (+ провокація від гравця від інших гравців *не доведено на розсуд адміністрації) Тиць лапкою + провокація від граця вже від мого лиця Тиць лапкою Також слив клану із за особистою не приязні Тиць лапкою
6. Докази (скриншот/відео): Тиць лапкою
7. Дата порушення: 30.10
1000295082.jpg

Останнє редагування:

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,512
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Жендос Мактрахер
#6888355 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Скарга №1 На даний момент нам потрібно, щоб на відео, яке ви надали у скарзі, був звук, оскільки була розмова в голосовому чаті, і можливо, були образи гравців або нешанобливе ставлення, які не було чутно.

Скарга №2 Автор скарги надав лише 2-секундний фрагмент відео, через такий короткий уривок ми не можемо зрозуміти, що сталося до цього моменту, тому скаргу закрито.

Скарга №3 У вашій скарзі не виявлено порушень, оскільки в правилах немає покарання за так званий «NRP-угон», також щодо провокацій, наразі, якщо переглянути відео, можу стверджувати, що порушень не виявлено від даного гравця.

Скарга №4 Це не можна вважати зливом, якщо гравець побачив порушення з боку клану, він має право подати скаргу, щоб клан отримав покарання, зливу не виявлено.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі