Схвалено №4020 Оск клана та мене

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юкі Брауні

Поважний гравець
Реєстрування
13 Жов 2024
Дописи
64
Реакції
215
Бали
38
1. Нікнейм гравця:Микола Франко Олег Джокер Максимко Хелл Влад Лотброк
2. Особистий нікнейм: Микита Майлз
3. Клан порушника: WALHALLA, ASGARD
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KRISTALIKK
5. Суть скарги:Мене посадили в деморган за нрп драйв та після цього чую оскання в сторону себе та клана. Та провокацію Попрошу видати покарання данним Особам.
Тен коди: 0:26 ( Оск клана Від Миколи Франка в подальшому фрапсі будуть від нього оск )
0:28 ( Оск клана від Олега Джокера подальшому також буде оск від нього клана та )
1:25( Оск клана від Максимко Хелл в подальшому також буде оск від нього клана та провокація Та оск мене Що я Лох )
1:47 ( Оск клана від Влада Лотброка Та також Те що я без Дому 2:09)
6. Докази (скриншот/відео):Тиць
7. Дата порушення:16.11.2025

Одін Пейс

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
243
Реакції
125
Бали
88
Вітаю, ознайомившись з матеріалами скарги виношу рішення:

Гравець Микола Франко [6854199] отримає покарання за:
Порушення правила UKRAINE GTA

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Бан 7
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 45 хвилин
/ban 7
/pmute 45

Максимко Хелл [6881160] отримає покарання за:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. Бан 7
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | бан 2 дні

5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 45 хвилин
/ban 9

Олег Джокер [6874912] отримає покарання за:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 45 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. |120
/pmute 165
Влад Лотброк [6887019] отримає покарання за:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. Бан 7
/pmute 45
/ban 7
Схвалено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі