Бодиш
Отаман
- Реєстрування
- 6 Січ 2025
- Дописи
- 39
- Реакції
- 32
- Бали
- 21
1. Нікнейм гравця: Ваня Страх Ваня Фостер
2. Особистий нікнейм:Енакін Скайвокер
3. Клан порушника:Mackenzie
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DarkHell
5. Суть скарги:
Двоє малолітніх гравців постійно заважають і не дають нормально грати. На відео видно, як вони навмисно викинули мене за карту, рухаючись по зустрічній смузі. На початку ролика чітко видно, де я знаходився, після чого ці гравці повернулися назад і продовжили свої неправомірні дії.
Хочу наголосити, що дані порушники вже неодноразово потрапляли на форум за подібну поведінку. Вважаю, що настав час приймати реальні міри та притягувати їх до відповідальності, оскільки подібна поведінка від малолітніх гравців руйнує ігровий процес та порушує правила проекту.
Прошу адміністрацію застосувати відповідне покарання.
6. Докази (скриншот/відео) : тиць
7. Дата порушення:12.12.2025
2. Особистий нікнейм:Енакін Скайвокер
3. Клан порушника:Mackenzie
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DarkHell
5. Суть скарги:
Двоє малолітніх гравців постійно заважають і не дають нормально грати. На відео видно, як вони навмисно викинули мене за карту, рухаючись по зустрічній смузі. На початку ролика чітко видно, де я знаходився, після чого ці гравці повернулися назад і продовжили свої неправомірні дії.
Хочу наголосити, що дані порушники вже неодноразово потрапляли на форум за подібну поведінку. Вважаю, що настав час приймати реальні міри та притягувати їх до відповідальності, оскільки подібна поведінка від малолітніх гравців руйнує ігровий процес та порушує правила проекту.
Прошу адміністрацію застосувати відповідне покарання.
6. Докази (скриншот/відео) : тиць
7. Дата порушення:12.12.2025