Схвалено №4202 DM car, FD, DM, RK

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Клуб

02 | Західна Україна
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
44
Реакції
31
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Віктор Клуб
2. Нікнейм порушника: Флора Лотброк, Рома Лакер
3. Назва клану порушника: ASGARD
4. Суть скарги: Їхав я по прицеп, зловив замовлення на 400к, даний гравець ще на мості в Дніпрі врізався в мене на мотоциклі так як їхав більше 300км/год, потім на виїзді з Дніпра гравець знову не встиг загальмувати так як їхав 300+ і велетів у заправку, після чого відкрив мені по колесах, я вийшов та дав зрозуміти, що не варто продовужувати винити мене, в тому, що гравець не вміє керувати мотоциклом, стрільнувши у відповідь без нанесення шкоди гравцю, про всяк випадок, після чого я ввімнув запис, хдучи з робитим колесом, гравець доганяє мене, потім обганяє, зупиняється і далі починає відкривати вогонь по транспорту, так як була провокація я вийшов з авто, вирішив нарешті покінчити з цим, адже горить заказ, а ця людина далі продовжує стріляти по т\з, що унеможливлює керування ним. Після чого, гравець до 15 хв, очікує мене біля загрузки, та починає підрізати,такж тут появляється гравець Рома Лакер, який стріляє з авто в мене та по мому т\з без причини, після чого Флора знову стріляє по т\з, та пробує мене вбити, що у неї вийшло. Порушення Флори: FD, DM car, RK, навмисний таран; Роми: FD, DM car. Отож, прошу видати покарання згідно правил проекту. Прошу врахувати збитки.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик 1 тик 2
6. Дата порушення: 17.12.2025

Останнє редагування:

Одін Пейс

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
243
Реакції
125
Бали
88
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Флора Лотброк [6877319] отримає покарання за:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 100 хвилин

6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин
6.49. Якщо покарання у вигляді деморгану перевищує 180 хвилин буде видано попередження.

Гравець Рома Лакер [6849435] отримає покарання за:

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин
/jail 30

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі