Розглянуто №427 Ухід від РП дій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котляревський

𝖂𝖎𝖑𝖑 𝖎𝖙 𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖌𝖊𝖙 𝖇𝖊𝖙𝖙𝖊𝖗?
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
50
Реакції
59
Бали
23
1.Право порушник: Каріна Доля
2.особистий нікнейм: Михайло Котляревський
3.Фракція порушника : ЗСУ
4.суть скарги: під час розмови гравец сів в авто це видно о 5:31 яке вона узяла і почала руг коли я відкрив вогонь о в 5:39 вона зупинилася на узбічи і коли я припинив вогонь вона вийшла получаеца що під час РП в 5:58вона не вийшла з автівки та не відкрила вогонь а просто вийшла з гри[ [1\3] попереджень на бан 7 днів
5.тайм коди важливі : 5:31 5:39 5:58
6.докази : (відео\скріншот)
дата порушення 14.02.2025 2:16:43

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
460
Реакції
600
Бали
153
1.Право порушник: Каріна Доля
2.особистий нікнейм: Михайло Котляревський
3.Фракція порушника : ЗСУ
4.суть скарги: під час розмови гравец сів в авто це видно о 5:31 яке вона узяла і почала руг коли я відкрив вогонь о в 5:39 вона зупинилася на узбічи і коли я припинив вогонь вона вийшла получаеца що під час РП в 5:58вона не вийшла з автівки та не відкрила вогонь а просто вийшла з гри[ [1\3] попереджень на бан 7 днів
5.тайм коди важливі : 5:31 5:39 5:58
6.докази : (відео\скріншот)
дата порушення 14.02.2025 2:16:43
1. КПП є режимним об’єктом, і особи, які його охороняють, керуються відповідними інструкціями. Тому військовослужбовець не зобов’язаний надавати посвідчення на вимогу.
2. Якщо гравець відписує дії в OOC-чаті, це не вважається частиною RP-процесу
3. Військовослужбовець міг виконувати завдання або доручення, тому не можна вважати, що людина просто так втікає, не володіючи інформацією про її дії на той момент.
4. Якщо б вона дійсно хотіла втекти, то могла б просто поїхати, а не виходити з гри. Це спірний момент, оскільки можливі технічні обставини ( краш, від'єднання )

Михайло Котляревський

𝖂𝖎𝖑𝖑 𝖎𝖙 𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖌𝖊𝖙 𝖇𝖊𝖙𝖙𝖊𝖗?
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
50
Реакції
59
Бали
23
ну коли мене починали орештувувати в мене теж був краш но мені всерівно видали попередження

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
460
Реакції
600
Бали
153

Іван Верлеб

02 | Західна Україна
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
89
Реакції
21
Бали
13
Вітаю Шановний гравець !
Розглянувши скаргу виношу вердикт.
Даний Співробітник ЗСУ получає покарання у вигляді :
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів
А також ви получаєте покарання у вигляді :
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі