Розглянуто №4288 Масові порушення правил серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Аркаша Хелл 674718
2. Нікнейм порушника: Джонатан Львівський 6878937
3. Назва клану порушника: WALHALLA (на момент написання жб вже кік + чс)
4. Суть скарги: Все спочатку було добре, суть в тому що гравцю в якого роль в клані МОЛОДШИЙ і він по суті ніхто, причепився до мене на рахунок того що я катаюсь та проводжу час з гравцем який перебуває в ворожому клані, йому це не сподобалось та він почав мені забороняти, після того як я словами заткнув йому рота він почав робити дії за які МОДЕРАТОР його вже кікнув та заніс в чс клану. Але на мою думку це мало як на дії які він зробив. А саме DM ZZ - TK - ДБ - ОСК - ПОГРОЗИ - DMCAR - FD - та якщо було щось інше то прошу зазначити. Почав він з дм зз та тк на епіку, після того зробив Дм зз повторно на картелі, при цьому ДБ та оск. Після, коли пройшов час мого рк на епік я повернувся щоб продовжити грати та гравець з оском та погрозами знов зробив ТК та ДМ ЗЗ. Погрози "я тебе зараз буду тушити в зз" "ще раз приїдь заху**рю" . На мою думку оск в КЛАНОВИЙ ЧАТ це не порушення тому залишу без кодів. Повторюсь гравець вже був кікнутий з клану, але таке особисто мене не влаштовує, та я хочу щоб він отримав покарання на рівні серверу. Дякую за увагу та розгляд данної скарги, нижче надаю відкати 3-ох ситуацій з тайм кодами. Додатково, якщо від мене були якісь порушення правил серверу готовий понести покарання. А також можна переглянути історію покарань данного гравця, думаю там буде щось цікаве.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1 2 3
1 відео тайм коди: Дм зз гравця з ворожого клану 1:03 / 1:43 Дм зз + ТК
2 відео тайм коди: Дб 0:40 / 0:58 оск та дм зз на картелі також ТК
3 відео тайм коди: Дм кар 0:30 / 0:35 оск / 0:40 погроза "я тебе зараз буду тулити в зз" та інше / 0:55 дм зз + ТК та нанесення урону гравцям клану KRISTALIKK
6. Дата порушення: 27.12.2025

Останнє редагування:

Олександр Скоропадський

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
90
Реакції
25
Бали
73
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Гравець Джонатан Львівський 6878937 отримує покарання у вигляді Бану 7 днів
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

"TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі