Розглянуто №4295|Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Бузя

Новий гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
9
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Діма Бузя
2. Нікнейм порушника: Андрій Ростиславович
3. Назва клану порушника: ShadowHaven (на разі в клані SHADOW)
4. Суть скарги: шановна адміністрація ми прописали договір з гравцем( договір скинув гравець) після чого я скинув йому 50кк, він мав повернути 65кк до 30.12.25 ми з ним це ще теж обговрювали в дс, я не грав тиждень але переписувався з гравцем в діскорді, після тижня я зайшов в гта та пишу гравцю чи в нього щас є гроші якщо щас відасть то буде 55кк, він написав що вертати не збирається і скинув свій баланс мені в дс. Я б хотів поговорити з гравцем так як я в нього заблокований і вирішити дату коли він поверне мені ці кошти в розмірі 65кк( в чат було написано те що скинув гравець мені в діскорд всі скріни я можу показати на демонстрації екрану в діскорді, можете помітити що гравець не міг так швидко написати вірно, отже ви можете зрозуміти що гравець цей договір сам мені і написав)
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення:20.12.25

Олег Забігайло

Адміністатор | Західна Україна
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
349
Реакції
133
Бали
88

Вітаю

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець Андрій Ростиславович 6813433- отримує покарання у вигляді Бан на 60 днів за порушення правил UKRAINE GTA
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

Останнє редагування:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Майно було компенсовано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі