Відмовлено №431 мед брат за кермом//4641

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
85
Реакції
30
Бали
21
Нікнейм гравця:4641
Особистий нікнейм:Олко Мушиньський
Суть скарги:їду з другом на моцику нас таранить мед брат я помираю а він догнав і заскрінив
Докази (скріншот/відео): Дата порушення:17.02.25

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
473
Реакції
496
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Я заступник лідера МОЗ Дніпра.

Даний гравець зазнає серйозних дисциплінарних заходів за свої порушення, які полягають у невиконанні вимог статуту 5.5. Цей статут містить чіткі вказівки та обмеження щодо використання службового транспорту. Зокрема, згідно з цим статутом, заборонено користуватися службовим транспортом до досягнення третього рангу або звання, якщо цей транспорт використовується не для підрозділу або не у відповідному підрозділі. Такі суворі обмеження мають на меті забезпечити порядок та дисципліну серед співробітників, а також запобігти зловживанням службовим становищем.

Очікуємо відповіді слідкуючої адміністрації

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Даний гравець обіймає посаду заступника лідера Міністерства охорони здоров'я міста Дніпро. Це означає, що він відповідає за допомогу в керуванні та організації діяльності цього відомства в даному регіоні. Його обов'язки включають координацію роботи різних відділів, розробку стратегій та впровадження політик, спрямованих на покращення медичних послуг та здоров'я населення. Відповідно до чинних правил та положень, заступнику лідера МОЗ дозволено користуватися автомобілем, навіть якщо він одягнений у формі медичного брата. Це означає, що на нього не поширюються обмеження, які існують для медичних братів стосовно використання службового транспорту. Проте існує сувора заборона на користування автомобілем Міністерства охорони здоров'я для медичних братів, що означає, що вони не можуть використовувати службовий транспорт для особистих цілей або в інших ситуаціях, не пов'язаних з їхніми службовими обов'язками.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі