Розглянуто №4333 Артур Бакровський / Оск + Дм в ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Сер 2023
Дописи
47
Реакції
9
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Олександр Ситарь
2. Нікнейм порушника:Артур Бакровський
3. Назва клану порушника: KRISTALIKK
4. Суть скарги:катався я по карті , зустрів цих людей та зупинився але мене трішки занесло і я побив машини . Після чого мене почали обзивати матами . Це було дуже не приємно. Мені як людині яка багато грає в цю гру це дуже не приємно. Був такий момент де він сказав що це " йобана гра " мені здається що це можна вважати як оск проекта , тому що мені та і не тільки мені було б не приємно чути такі слова про любиму гру де проводиш майже 24/7. Попрошу уважно передивитися фрапси та прислухатися до кожного слова . Було б добре най жорсткіше покарання бо людина і так сидить тільки в банах. Про що і свідчить її поведінку на сервері .
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1. Там де він сказав що це ****************************а ігра також був ДМ + оск
2. Як все починалося .
3.Фінал оск + ДМ :)
6. Дата порушення:02.01.2026

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,100
Реакції
1,027
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Артур Бакровський [ 6869519 ] отримає покарання за:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Блокування 2 дні
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 60 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті. | Мут 30 хвилин
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Варн
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 90 хвилин
Гравець Олександр Ситарь [ 6819298 ] отримає покарання за:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті. | Мут 30 хвилин
Гравець Вікторія Стояк [ 6893044 ] отримає покарання за:

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі