Розглянуто №4334 оск рідних і гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2024
Дописи
20
Реакції
6
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Саня Валентіно
2. Нікнейм порушника: павло масюта
3. Суть скарги: катались з другом і під*їхали до військомату, підійшов павло і почав пропонувати пакунки які використовують для крафту подарунків новорічних, ми йому я рахую доволі ввічливо, привітаючись, він типу по початку запропонував ціну в 50к, я сказав не надо, потім він каже 30, я кажу шо нам нема сенсу від них, і вже хотіли їхати а він висирає Со*и Х*й, ну вот чисто як мала дитина яка не може відповісти за свої слова, а може тіки висрати ху**ю і втікти від всіх, бо сикує що продовжимо розмову, але ми почули, зразу під*їхали, почали йому казати нашо він таке робить, на що він вдруге просто сів в машину, і знову ж - висрав і втік, від його уст можна почути Со*и Х*й Син ***** Тупої, це вже і приниження гідності, і образи рідних, + і не рідних, кароче тіп всіх обісрати хотів і втікти, нащо таке робити - я не розумію, ми йому нічого поганого не сказали, надіюсь він понесе достойне наказання за слова які роздались з його морди Вдвічі, откат прикріпляю нижче, якість гарна, звук тоже чітко чути ( його слова ) радий що ще давніше переробили систему войсів, хотя мікро не завжди відображеється, але дальність звуку Шикарна, чути за метрів 30
4. Доказ порушення (скриншот/відео): откат

Вадим_Кондратюк

02 | Західна Україна
Лідер
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
400
Реакції
156
Бали
103
Вітаю. Розглянувши скаргу, виношу вердикт.
Гравець Павло Масюта отримує покарання:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.17.
"Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
/pban 15

Переношу скаргу у відповідний розділ
[Розглянуто]

Останнє редагування:

Соня Кєлліні

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
1,761
Реакції
560
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець:Ілья Валентіно [ 6846365 ] отримає покарання за:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі