Розглянуто №4342|Самий жир

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

den4ik667

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
169
Реакції
54
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Денис Хаширама
2. Нікнейм порушника Адріана томсон, росан томсон
3. Назва клану порушника: WALHALLA
4. Суть скарги: DM in Gz, образа, мг, дм кар,пограбування, пограбували 4 стяжки які я купляв за 400 к прошу відати мені 4 стяжки,
5. Доказ порушення (скриншот/відео): перше відео Тут , друге відео
Тут
6. Дата порушення: 03.01.26
Дані гравці не одноразово мене зачіпають я вважаю що роман томсон має получити 2 варни оскільки пограбував без відігровки що взяв в стяжки та почав грабувати, ще й в гз та стріляв по мені я вважаю що він заслуговує на 2 варни, на 2 відео мене працівник СБУ розкував нажаль відео не записалося немає змоги надати

Останнє редагування модератором:

Олег Забігайло

Адміністатор | Західна Україна
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
349
Реакції
131
Бали
88

Вітаю

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець Адріана Томсон 6864277- отримує покарання у вигляді Деморган на 120 хвилин за пораушення правил UKRAINE GTA
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець Роман Томсон 6802966- отримує покарання у вигляді Варн за пораушення правил UKRAINE GTA
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Також порушені правила неоф. орг.
2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
2.4.
Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. |
Деморган 15 хвилин

Гравець Денис Хаширама 6881865- отримує покарання у вигляді Деморган на Мут на 120 хвилин за пораушення правил UKRAINE GTA
5.2. "TL" - Transliteration - Набір тексту однієї мови іншою. | Мут до 25 хвилин
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Останнє редагування:

Олег Забігайло

Адміністатор | Західна Україна
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
349
Реакції
131
Бали
88

Також переношу скаргу у відповідний розділ

Останнє редагування:

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
477
Реакції
252
Бали
123
З працівником СБУ буде проведено бесіду.

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі