Розглянуто №4358|DM in GZ ,DB , Образа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2024
Дописи
35
Реакції
19
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Альфонсо Аріаз (6809568)
2. Нікнейм порушника: Артем Машуковський (6877981), Шершень Малиновий (6896482)
3. Назва клану порушника: DarkFamQ, MANSORY
4. Суть скарги:

Я перебував біля бункера, коли мене навмисно збили автомобілем гравці Артем Машуковський та Шершень Малиновий.

Після цього гравець Шершень Малиновий почав погрожувати мені, направляючи на мене зброю. Я неодноразово просив його прибрати зброю, однак він проігнорував мої вимоги та продовжив наводити зброю мені в обличчя.
Далі гравець Артем Машуковський образив мене, після чого побіг у бік бункера та відкрив стрілянину в зеленій зоні, залишивши мені 42 HP.
Після цього гравець Шершень Малиновий убив мене також у зеленій зоні.

Прошу звернути особливу увагу, що нікнейм "Шершень Малиновий" є NonRP, що також є порушенням правил сервера.

Прошу адміністрацію розглянути дану скаргу та притягнути зазначених гравців до відповідальності згідно з правилами сервера.

З повагою,
Альфонсо Аріаз
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 05.01.2026

Останнє редагування модератором:

Адам Грінвуд

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
740
Реакції
213
Бали
103
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт
Гравець Артем Машуковський [ 6877981] Отримує покарання:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець Шершень Малиновий [ 6896482] Отримує покарання:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі