Альфонсо Аріаз
Козак
- Реєстрування
- 28 Гру 2024
- Дописи
- 35
- Реакції
- 19
- Бали
- 13
1. Ваш нікнейм: Альфонсо Аріаз (6809568)
2. Нікнейм порушника: Артем Машуковський (6877981), Шершень Малиновий (6896482)
3. Назва клану порушника: DarkFamQ, MANSORY
4. Суть скарги:
Я перебував біля бункера, коли мене навмисно збили автомобілем гравці Артем Машуковський та Шершень Малиновий.
Після цього гравець Шершень Малиновий почав погрожувати мені, направляючи на мене зброю. Я неодноразово просив його прибрати зброю, однак він проігнорував мої вимоги та продовжив наводити зброю мені в обличчя.
Далі гравець Артем Машуковський образив мене, після чого побіг у бік бункера та відкрив стрілянину в зеленій зоні, залишивши мені 42 HP.
Після цього гравець Шершень Малиновий убив мене також у зеленій зоні.
Прошу звернути особливу увагу, що нікнейм "Шершень Малиновий" є NonRP, що також є порушенням правил сервера.
Прошу адміністрацію розглянути дану скаргу та притягнути зазначених гравців до відповідальності згідно з правилами сервера.
З повагою,
Альфонсо Аріаз
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 05.01.2026
2. Нікнейм порушника: Артем Машуковський (6877981), Шершень Малиновий (6896482)
3. Назва клану порушника: DarkFamQ, MANSORY
4. Суть скарги:
Я перебував біля бункера, коли мене навмисно збили автомобілем гравці Артем Машуковський та Шершень Малиновий.
Після цього гравець Шершень Малиновий почав погрожувати мені, направляючи на мене зброю. Я неодноразово просив його прибрати зброю, однак він проігнорував мої вимоги та продовжив наводити зброю мені в обличчя.
Далі гравець Артем Машуковський образив мене, після чого побіг у бік бункера та відкрив стрілянину в зеленій зоні, залишивши мені 42 HP.
Після цього гравець Шершень Малиновий убив мене також у зеленій зоні.
Прошу звернути особливу увагу, що нікнейм "Шершень Малиновий" є NonRP, що також є порушенням правил сервера.
Прошу адміністрацію розглянути дану скаргу та притягнути зазначених гравців до відповідальності згідно з правилами сервера.
З повагою,
Альфонсо Аріаз
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Останнє редагування модератором: