Розглянуто №4365 Порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
1. Ваш нікнейм: Руди Майлз
2. Нікнейм порушника: Валентіно Хард, Вадим Папірус, Джонатан Львівський
3. Назва клану порушника: BORSHUK, KHARKIV
4. Суть скарги: Я катався по Києву , перед цим ці гравці зустрілися мені на дорозі але я не виходив з авто та вирішив поїхати по своїх справах , побачив що проїхала їх машина та включив відеовідкат , якщо доказів замало то попросіть в них повний!
Бачимо що на відео є порушення правил а саме DM in CAR від трьох гравців які не знали що в машині знаходжусь я , я старався всім чином зберегти своє здоровя та хотів уїхати але не зміг , виходжу з машини та чую таку фразу від гравця Валентіно Хард 00:33 ( щас ми будем вас опріходувать ) це вираження полягає на сексізм, в кінці я приймаю своє покарання а саме розмова в ноці та готов понести за це покарання , після того як мене вбили Валентіно Хард вимовив оск в мою сторону а саме ( ублюд..к єбан..) прошу видати покарання гравцям також запевняю за те що Валентіно Хард обіцяв адміністрації в своєму оскарженні бану оскарження що подібні дії не будуть повторюватись але на нього є вже більше трьох скарг
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,105
Реакції
1,027
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Валентіно Хард [ 6799969 ] отримає покарання за:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60 хвилин
Гравець Руди Майлз [ 6867061 ] отримає покарання за:
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут 15 хвилин
5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці | Мут 30 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 30 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі