Розглянуто №44 Не дотримувався рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Остапенко Назар

Новий гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
7
Реакції
0
Бали
4
1.Особистий нікнейм: Роман Буремчук
2. Нікнейм порушника:пов'язав- Іван Кащей без причини (він залишився на лотці) ,а Владислав Савчин не дотримувався рп
3. Назва організації порушника: НПУ
4.Суть скарги: Пов'язав без причини, не представився тайм:0 до 1хв, коли представився тайм:1:21 до 1:25, спитав в нього що я порушив на що він мені сказав-риболовля в забороненій зоні , хоча там можна рибалити тайм: 2:19 до 2:35, спитав у адміністрації чи можна там ловить на що вони сказали можна, я сказав це Владиславу і він не дав відповідь , а почав обшукувати тайм 8:13 до 9хв, образи в мою сторону тайм :10:23хв до 10:43хв, посадив тайм 14:39 до 14:44хв
5.докази: тиць
6.Дата порушення:15.01.2026

Олександр Шміт

Поважний гравець
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
152
Реакції
172
Бали
88
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:

Заступник лідера Владислав Савчин отримує покарання:
6.12. "NonRP Fly" - Non Role Play Fly - управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям). | Деморган 15 хвилин

2.5. Поліцейський зобов’язаний знати, дотримуватися та виконувати всі нормативно-правові акти; незнання закону не звільняє від відповідальності.

З заступником лідера буде проведена сувора бесіда, щодо його дій.
Лідер організації проведе атестацію по знанням законодавства.
В разі повторних поршуень, покарання буде видано в максимальному обсязі.
Гравець Роман Буремчук отримує покарання​
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин
Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі