Схвалено №4421 Обман на гараж 6897266

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
618
Реакції
818
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Євген Чижевський
2. Нікнейм порушника: Арнольд Сопрано | 6897266
3. Назва клану порушника: VENDETTA
4. Суть скарги: обманув на гараж. Я йому мав дати гараж в оренду до 12.01.2026 20:00, після чого прописав всі умови в чаті. Людина на них погодилася та я їй передав гараж. Я думав все добре, і думаю написати людині як там гараж, чи все добре, і бачу що я заблокований. Крім цього мені кидали друзі що Мейсон Логан зараз власник гаражу. Я дзвоню йому і питаю що там сталось, хто тобі передав гараж, він каже що взагалі інший гравець в якого нік Томас Шелдон [6891170]. Тепер там взагалі ланцюг получається, прохання подивитись по логам щоб було зрозуміліше та вернути мені як власнику гараж. Знизу прикріпляю откат мого договору з Арнольдом, та откат договору Мейсона з Тарасом. Крім цього як сказав ще Мейсон, це може бути його другий акаунт і можлива передача майна між акаунтами, прохання ГА/ЗГС та старшу адміністрацію переглянути логи!!! Гараж був проданий гравцю 6897266 о 20:04
5. Доказ порушення (скриншот/відео): мої умови | передача | откат мейсона | доказ блокування мене в дс
6. Дата порушення: 12.01.2026

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!

Гравець Мейсон Логан [6836880] не є співучасником махінацій, натомість ситуація повністю відкачується та вам буде повернуто майно, а гравцю Мейсон Логан [6836880] - кошти.

Усі учасники махінації покарані, а саме:
Арнольд Сопрано [6897266]:
11.3. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо). Якщо у гравця є 2 пристрої і між ними відбулась взаємодія також підпадає під дане правило (є виключення). | Бан 14 днів на два облікових записи + конфіскація переданого майна, при повторному порушенні - Бан 31 день
11.4.
Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом через третю особу (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо).| Бан 31 день усім хто приймав участь в махінації + конфіскація переданого майна
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

/pban 6000

Томас Шелдон [6891170]:
11.3. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо). Якщо у гравця є 2 пристрої і між ними відбулась взаємодія також підпадає під дане правило (є виключення). | Бан 14 днів на два облікових записи + конфіскація переданого майна, при повторному порушенні - Бан 31 день
11.4.
Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом через третю особу (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо).| Бан 31 день усім хто приймав участь в махінації + конфіскація переданого майна
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

/pban 90

Артем Кузніцов [6891925]:
11.4.

/pban 6000

За порушення правил мультиакаунтів:
2.5. "Мультиакаунти" - Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових акаунта на сервері, з яких перший основний, а інший твінк-акаунт. | Бан 6000 днівн усіх мультиакаунтів на сервері + бан основного акаунту на 7 днів
/pban 6000

11.12. Заборонено передавати/отримувати будь-які ігрові цінності, нерухомість, майно перед отриманням блокування. | Бан 14-30 днів + конфіскація переданого/отриманого майна
Приклад: на форумі було написано скаргу за якою гравець отримає блокування на певний термін.

Микола Грішник [6896091]:
11.4. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом через третю особу (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо).| Бан 31 день усім хто приймав участь в махінації + конфіскація переданого майна
11.11. Заборонено передавати будь-яких ігрових цінностей отриманих за допомогою махінацій, обману або використання вразливості. Дані дії будуть розцінюватись адміністрацією як співучасть в скоєному. | Бан 6000 днів та конфіскація ігрових цінностей

/pban 60

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі