Розглянуто №4493 Незаконні дії працівників СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Ролес

Новий гравець
Реєстрування
18 Січ 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Станіслав Ролес [6900773]
2. Нікнейм порушника: Олександр Хелл [6825544], Артем Русланович[6821347]
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я підїхав до даних працівників СБУ щоб запитатись коли у них набір але у відповідь працівники СБУ почали вимагати що б я покинув дану територію хоча ми знаходились на узбіччі дороги на якій не заборонено знаходитись, після чого я попросив у данних осіб посвічення щоб переконатись що вони дійсно являються працівниками СБУ після чого вона мене затримали , доставили до відділу поліції та видали розшук по причині : втеча від затримання. Я вважаю що данні працівники СБУ перевищують свої службові обов*язки , також відхід від РП, так як я від них не втікав а просто хотів побачити їх посвічення, після чого вони мене посадили в тюрму , прошу покарати данних гравців та видати мені компенсацію за те що мене посадили без причини на одну годину ,нажаль у мене нема фрапса з перших секунд тому що я не очікував що мене посадять , думаю що працівники дадуть вам повний фрапс тому що у них мала записувати боді камера , також прошу замітити що вони мені дали розшук за втечу під час затримання хоч втечі не було , я просто хотів попросити їхнє посвічення щоб знати з ким я спілкуюсь, по суті тайм коду немає але на відео там є як працівники суцільно порушують , та посадили ні за що, прошу щоб вони дали свій фрапс там де я втікаю від ареста
5. Доказ порушення (скриншот/відео): порушення 3.40-4.00
6. Дата порушення:18.01.2026

Максим Філіпішин

Ст. Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
10 Вер 2025
Дописи
42
Реакції
82
Бали
23
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Переглянувши відеодокази співробітника СБУ, ви навмисне провокували їх під час того, як вони проводили процесуальні дії, Вам надали 10 секунд, аби покинути це місце, ви від'їхали (тим самим була втеча від арешту), а потім повернулись назад, після чого вас було затримано та доставлено до відділку НПУ, де згодом вас помістили у ІТТ. Порушень зі сторони працівників СБУ не виявлено.

Стосовно ваших порушень переміщаю скаргу у відповідний розділ.

ВІДМОВЛЕНО

Адам Грінвуд

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
740
Реакції
213
Бали
103
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт
Гравець Станіслав Ролес [6900773] отримує покарання:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі