Базкіл Ретург
Козак
- Реєстрування
- 11 Лип 2024
- Дописи
- 9
- Реакції
- 12
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: Дімон Велл / 6854065
- Особистий нікнейм: Базкіл Ретург / 6856268
- Суть скарги: Повернувшись до компютера, підійшов до одного з прилавків щоб переглянути які речі є в гравця, неадекватний гравець під ніком Дімон Велл почав стріляти і бити мене порушивши наступні пункти : DM in ZZ (так як територія ринку є зеленою зоною, і хоч технічно з мене шкода не знімалась, про те через його дії в мене появилась хвороба, тайм код другої частини відео 1.01 в мене знизився рівень максимального хп від 100 до 70 тож це вже вважається нанесенням шкоди), Стрільба в інтерєрі ( так як центральний ринок це інтерєр бо в нього заходять через маркер), MG ( коли я йому написав в офтоп чат про порушення правил він почав у звичайний говорити про правила). Ну і якщо враховувати його слова що це лише багоюз то і додатково Порушив правило багоюзу так як він все одно пробував обходити систему. ( повторюсь навіть якщо основне його порушення це багоз, то DM in zz з його сторони було, оскільки в мене появилась хвороба). Відео не обрізане, а лише був перезапущений фрапс, після того як даний... гравець зробив перше порушення, оскільки я не був упевнений що він у мене запустився.
- Докази (скріншот/відео): Перша частина відео Друга частина відео (Тайм код першого порушення першої частини відео 0:14) (Тайм код другої частини відео від 0:03 секунди DM in zz, 0:20 MG, 0:41 DM in zz повторно і 0:59 DM in zz + появилась хвороба)
- Дата порушення: 11.07.2024 2:46-2:48