Розглянуто №4898 Роман Квенкі | DM по співробітнику НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло мерседес

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Михайло Мерседес
2. Нікнейм порушника: Роман Квенкі
3. Назва клану порушника: Avengers
4. Суть скарги:

Я, Капітан НПУ м. Київ, під час несення служби здійснив законну зупинку транспортного засобу за порушення ПДР. Водій зупинився на узбіччі. Я представився відповідно до RP-регламенту, назвав звання та причину зупинки, після чого попросив документи для перевірки. Громадянин передав паспорт.

Після цього я взяв службовий планшет для стандартної перевірки особи. Я ще не встиг перевірити інформацію та не здійснював жодних дій щодо затримання. З мого боку не було загроз, застосування зброї або будь-яких силових дій.

Без будь-якого попередження та без розвитку RP-ситуації гравець раптово дістав вогнепальну зброю та відкрив по мені вогонь, внаслідок чого я був убитий.

Жодних IC-передумов для застосування зброї не було. Ситуація не мала конфлікту або ескалації.

Вважаю це грубим порушенням правил серверу:
— DM
— NonRP
— Безпідставне застосування зброї
— Зрив RP-процесу
— Напад на співробітника державної структури

Прошу адміністрацію розглянути ситуацію та застосувати покарання відповідно до регламенту серверу.

5. Доказ порушення (тут]
6. Дата порушення: [1.03.2026]

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,030
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Роман Квенкі [ 6860875 ] отримає покарання за:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 180 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 30 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі