Розглянуто №4910|№866 Масове порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котляревський

𝖂𝖎𝖑𝖑 𝖎𝖙 𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖌𝖊𝖙 𝖇𝖊𝖙𝖙𝖊𝖗?
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
50
Реакції
58
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Михайло Котляревський
2. Нікнейм порушника: Емзік Олександров, Діана Олександров
3. Назва клану порушника: KENT
4. Суть скарги: Їхав я в погоні за ними (0:20) і ранее видав попередження про відкриття вогню в Борисполі я нечайно протаранив їх та відкрив вогонь щоб він не міг уїхати (0:33) дана особа вийшла с авто та почала стреляти по мені с гвинтівки я рощумію що я почав МГ тайзер проти снайпи но коли я закафал особу почала його дівчіна стреляти (0:53) я підійшов почав стрелятися с нею і вона померла, поки ми їхали до віділку вона оскала як могла, но коли я привіз людину до віділку вона хотіла дати взятку у розмірі 50к гривень но я повернув гроші особі (4:40) і коли зайшли у допитну вона вийшла с гри
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тик пікмі палочкой
6. Дата порушення: 02.03.2026 18:34

И неимущим и богатым
Мы одинаково нужны
Сказал патологоанатом
И вытер скальпель о штаны. Иван Алексеевич Бунин

Останнє редагування модератором:

Олег Забігайло

Адміністатор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
349
Реакції
131
Бали
88

Вітаю

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець Емзік Олександров 6899865- отримує покарання у вигляді Варн та Мут на 140 Хвилин за пораушення правил UKRAINE GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.8.
"Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
6.21.
"Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів

Також переношу скаргу у відповідний розділ

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
472
Реакції
249
Бали
103
Михайло Котляревський отримує покарання:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.
| Деморган 15 хвилин.

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі