Розглянуто №4983 DM IN GZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артьом Шишкін

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Тра 2025
Дописи
31
Реакції
72
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Артьом Шишкін
2. Нікнейм порушника: Макс Флоренс, Тьома Сворс
3. Назва клану порушника: blackbirds
4. Суть скарги: стояв зі своїми друзями таким як Анастасія Флоріс, Ваня Меліс та Олівер Равенс, мої друзі стрелялись по дружескі та відлікували мого друга після цього до нас приїжають двоє людей та починають убивати моїх друзів та після чого убили і мене , хочу сказати щоб як швидше видали покарання!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): click
6. Дата порушення: 09.03.2026

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,083
Реакції
1,025
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Анастасія Флоріс [ 6891491 ] отримає покарання за:
6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 60 хвилин
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 120 хвилин
Гравець Олівер Равенс [ 6859039 ] отримає покарання за:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 180 хвилин
Гравець Ваня Меліс [ 6846626 ] отримає покарання за:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 120 хвилин
Гравець Тьома Сворс [ 6835242 ] отримає покарання за:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 90 хвилин
Гравець Макс Флоренс [ 6801074 ] отримає покарання за:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 180 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі