Розглянуто №5 | СБУ Д| Грубі порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
126
Реакції
107
Бали
31
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм лідера/заступника: Богдан Гончар, Даша Вілсон, та мл.лейтенант Олександр Грецький.
  2. Особистий нікнейм: Олександр Дорощук
  3. Суть скарги:
  4. (3.1) Нон рп, мовчання при затриманні, затримання фактично ні за що, просто так видана стаття, порушення честі та гідності людини, порушення статуту, неодноразові пошушення серверу, ухід від рп.
  5. (3.2)Співробітник Олександр Грецький затримав мене (за псування державного майна) хоча по їхньому авто урон не пройшов, та на відео було видно, що я вдарив вище авто. Фактично затримання було ні за що. Зауважую, що мене затримали без рп відігровок, а після того як він мене привів у відділок він мовчав 2-3 хв, поки я не визвав адмінів. Та у мене складалось враження, що затримав не він мене, а я його. Також зауважую, що міранду він не зачитав.(тайм-код:0:00-3:19) Тиць. Після чого, прийшов генерал Богдан Гончар, провів процесуальні дії та видав мені статю (1.5-1.8) просто так, та сказав ,,всьо, не мішайте мені я пішов дальше їсти,, Коли я запитав за що мені видали цю статю, Олександр Грецький запитав у пана Гончаря, ,,які статі ви йому видали?,, на томість пан Гончар відповів ,,Всі які можна,,. Коли вони вели мене до ІТТ, пан Богдан Гончар сказав до менн ,,тихо сонечко,, що рахується як приниження честі та гідності, адже тим самим він показав, що я дитина. Коли я ще-раз запитав, чому мені видали 1.8 мені відповіли ,,я не забовʼязаний вам це казати,, та ,,за всьо хароше,, (тайм-код:17:00-18:37).
  6. (3.3) Коли я підійшов до працівників НПУ Д, щоб написати заяву на працівників СБУ Д, вони нічого толкового не сказали, пізніше сказали почекайте, і втекли тиць. (Тайм-код:0:00-3:00, 3:00-6:46).
  7. (3.4) Коли я звернувся за допомогою, щоб написати рп заяву до ГУ СБУ Д, а саме до Даші Вілсон, вона почала казати, щоб я звертався до НПУ , а потім взагалі фактично ухилялася від рп процесу тиць. (Тайм-коди:0:00-3:00,3:00-6:24).
  8. (3.5) Я зазначаю, що це не перші грубі порушення з боку Олександра Грека, та Богдана Гончара. Також зауважую про блат адміністрації на 02 сервері, адже Богдан Гончар сестиматично порушує правила серверу, але адміністрація закриває очі, та пише ,,недостатньо доказів,, зазвичай це робить ГА 02. Зазначаю, що тільки за останій час, на Богдана Гончара було написано 4 скарги, де є порушення, але через блат адміністрації, йому покарання не дали: 1,2,3,4. А також за останій час було написано 3 скарги (зазначаю, що з боку адміністрації до гравця Олександр Грецький блату виявлено не було) прикріпляю посилання на скарги Олександра Грецького:1,2,3.
  9. (3.6) Прошу видати максимальна покарання гравцю Богдан Гончар, для запобігання корупції та блату, а також для підвищення рівню рп на 02. А саме, зняття з посади генерала, а також заборонити займати високі посади на 2 місяці.
  10. Прошу видати максимальне покарання гравцю Олександр Грецький, для запобігання корупції та блату, а також підвищення рівню рп на 02. А саме, звільнення з фракції з занесенням ЧС СБУ Д, а також заборонити займати високі посади на 2 місяці.
  11. Прошу видати покарання дамі Даша Вілсон, за ухід від рп.
  12. (3.6) Зауважую, що у них крім форумних скарг, є ще багато порушеннь, одне з яких в мене досих пір є у файлах, бо я не подав скаргу по причині: думав, що вони виправляться
  13. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Зазначив у ,,суть скарги,,
  14. Дата походження: 16.04.24

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю.
Відповідь буде надана протягом 48 годин.
[На розгляді]

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Олександр Грецький #6817575 Отримує покарання:
Уникнення RP відігровок - /jail 30-60 /warn
Богдан Гончар #6764864 Отримує покарання: Попередження
А також із лідером буде проведено Строгу бесіду!

Додатково прикріпляю вирізку з теми Порядок Зартимання.
[3]: Затримана особа має бути повідомлена про підстави та обставини її затримання, а також про її права, згідно з чинним законодавством.
[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі